esmaspäev, 22. juuni 2020

Meie jaoks on suvi alanud, esimene suplus tehtud!


  Täna saime siis jala märjaks, käisime Germoga Vana-Pärnu rannas. Vana- Pärnu rannas on rahulikum ja ega mina kunagi päikest võtmas ei käi, päike võtab mind ise, liiga kiiresti ja valusalt võtab, sestap ma ka eriti kaua rannas olla ei saa, eriti vees, nii me umbes 20 minutit veemõnusid nautisimegi. Küll oli lõõgastav!

 Kui proua Ivi Soomre helistas ja mainis, et merevesi on 20, pajatasid osad rannas et oli 21 juba. No igatahes väga soe oli, nagu nii-öelda supp. Ausalt. Mõnus!

 Ja loomulikult külastasime ka kirjanik ja poetess Ivi Soomret, ühte eakamat Suleklubi kauaaegset liiget, kes oli taas paari uue vihikuga valmis saanud, üks neist lastekas ja teine täiskasvanutele. Ivi on väga noore hingega ja hakkaja memm, kes sügisel saab juba 85. aastaseks, aga on endiselt positiivne ja tegus. Positiivsus aitabki elus edasi. No ja Germo sai ka taas rõõmustada, nagu oleks vanaemal külas käinud ...

 Kerge jume on nahal, olen nagu roosa põrsas, aga õnneks mitte põlenud, oskan ennast kavala päikese eest hoida.

 Kuna on suvi ja ma igapäevaselt ei raatsi arvutit üldse avadagi, tundsin siirast rõõmu taas ühe enda sõnadele loodud loo üle. Südamlikud tänud kõik see kamp! Kummardan kuuni ja maani!

 Minu lugu "Ärgake" elab aktiivset lugu ja veel on saadavad nimelooga luuleraamatuid, mida saad juuni lõpuni minu käest endale soetada vaid 5 euro eest! Raamatu tutvustust uuri SIIT!

 Imelist lugu saate vaadata SIIT!

Armastan!

Fotod:
August Sang
õnnelik Germo :)
teekond Vana-Pärnu randa on imeline :)
rannaloomad on ka kenasti koplis olemas
Vana-Pärnu rand
imelised Vana-Pärnu niidud
2 päikest :) Germo ja Ivi
Ivi Soomre uued raamatud


22. juuni. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar