pühapäev, 9. juuni 2019

Jaansoni rada 159.päev


 Lõpuks ometi saime rajale!
Viimati käisime kepikõndimas teisipäeval ja eks esmaspäevalgi sai liigutud, kuid ilma keppideta. Eile liikusime ka ilma keppideta. Ma tohutult armastan neid 30 soojaga ilmasid. No öösel läheb veidi leitsakuks ruum, aga palavus on niiiii mõnus. Kuid kepikõndimiseks see ei sobi. Aga täna sobis.

 Kuna mitu päeva oli vahele jäänud, oli ka raskem ennast liigutada, aga kindel plaan sai teoks tehtud. Ma täna üle saja aasta patustasin, sõin ära ühe Eskimo jäätise. No kingiti ja lisaks oli veresuhkur ka ainult 5,0. Sellise suhkruga olen uimane ja peast tohm. Üleüldse kipub see mul pigem madalam olema, üle 6,8 pole olnud, ja 6,8 oli pool tundi peale sööki. Eile õhtul oli ka madal ning sõin suisa seemnesaia ja juustu.

 Käisime rajal kolmekesi, naabrinaine Maarja sai ka sellel aastal esimest korda kepid kätte. No ta tegelikult rajatab pmst iga pöev oma postiringidega. Aga me läbisime 4 km, sest rohkemaks polnud esiteks tahtmist ja teiseks peale mitmet pausipäeva ei tohi üle pingutada. Ehk homme juba taas, sest tundub, et õhtud on veidikenegi jahedamad, päeval ennast praadida ei taha.

 Muidu oleme ikka rõõmsad, olge teie ka!

Fotod:
kohustuslik selfi ikka ka :)
naabrinaine Maarja
oleme stardivalmis
minek..
2 km läbitud...
puhkepausil

9.juuni.2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar