teisipäev, 4. juuni 2019

Jaansoni rada 158.päev


 Ma ei tea kuidas mujal, aga Pärnus on täna väga palav ilm. Isegi tuul, mis meid rajal veidikenegi jahutas, ei päästnud. Tohutult raske oli, aga oma kohustusliku 4 km kepikõndisime ikka ära.

 Jah, õnneks on Rääma tänavat pidi ka võimalik liikuda ning tagasi me tulimegi taas seda teed. Germo pani veel päikeseprillid ette, kuniks ka tema nägu leemendas. Ei mina suutnud, tumedad prillid tõmbavad päikest ligi.

 Valisime natuke paha kellaaja ka, läksime kodust kell 11.15 ja naasesime 12.05. Siis on päike kõige mürgisem ja valusam. Ma niigi kõrbesin eile Jahisadamas ära, olen näost punane nagu peet, sest mulle hakkab päike kohutavalt hästi peale, aga ma ei lähe pruuniks. Ükskord isegi läksin, siis, kui Portos reisimas käisin. No soojamaa päike ja üleüldse püsis see kaua peal. Germo läheb õnneks pruuniks.

 Ahjaa, Maarja kinkis mulle Klaipeda külmkapimagneti. Ma küll ei tea kas ja millal ta Klaipedas jõudis käia, aga suured tänud ikkagi! Ning suured tänud ka Maarja kaksikvend Maarjole, kes tõi mulle Düsseldorfist külmkapimagneti. Maarjole kingin raamatu vastu.

 Ja kallis ämm kinkis mulle taas midagi tervislikku, nimelt kanepijahu. Aitäh! Kanepijahu, toortatrajahu ja tseiloni kaneel on need komponendid mida kasutan oma toidus igapäevaselt.

 Muidu oleme ikka rõõmsad. Homme on juba uus päev, aga ma ei tea kas me siis rajale saame, sest lähme haiglasse, kuna Germole tehakse ajuuuring. Hoidke pöialt!

Fotod:
olen, olen punanägu...
keskpäevane päike
rada
2 km läbitud ...
väike puhkepaus
tagasi mööda Rääma tänavat
magnet Klaipedast, Leedust
magnet Düsseldorfist, Saksamaalt
tervislik kanepijahu ämmalt

4. juuni. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar