teisipäev, 12. mai 2020

Minu teistsugune emadepäev


 Sellel aastal oli mul täiesti teistsugune emadepäev. Tõsi, hommik oli väga kurb, esimene emadepäev ilma kalli Emata. Aga õnneks on mul fotojäädvustusi ja videoid, tundsin kalli Ema kohalolu. Põletasin küünalt ning teise küünla panin põlema oma kalli reikiõpetajale - Heli - Mall Kingile. Olgu rahu nende kallite hingedega igavesti!

 Aga mul on üks Ema veel, helge ja südamlik, maailma parim ämm, kes saab loetud kuude pärast 80 aastaseks. Sestap tähistasime emadepäeva kodust eemal. Germo kutsub mu ämma hellitavalt neiu-ämm- Helmiks, see teeb ämma tuju alati rõõmsaks. Jäädvustasin ämma aias mõned imekaunid lilled ja küpsetasime šašlõkki ning nautisime ämma küpsetatud rabarberikooki. Siirad tänud!

 Ja pühapäeva õhtupoolik kujunes töiseks. No võõpasin 2 kuuriust üle, helehall värv sai otsa, nii saigi teise kuuri uks tumehalli värvi. Imeline päev oli ju. Kõigevägevam andis vähemalt suvise emadepäeva. Ja oma koduukse võõpasin ka halliga üle, esmaspäeva hommikul panin teise kihi peale ja värvisin ka tualettruumi aknad, siis hakkas sadama ... pesi uue värvikihi maha. Aa mis seal ikka, mul on veel värvi! Samal ajal võõpas naabrinaine Maarja oma toole kollaseks ja kuna tal jäi värvi üle, võttis ka minu aiatooli ette, nüüd on mul tibukollane aiatool ja teine samasugune ootab ka värvimist.

 Tegelikult ootab töine nädal mind alles ees, vaimutööd on piisavalt, sest mind värbati millalgi vabariiklikku luuležüriisse ning kohe tiksub tähtaeg, sestap pean hakkama ajusid ragistama. Rajale hetkel ei saa, Germo on kaelaradikuliidi endale külge pookinud, kahjuks ... Aga küll me taas liigume. Enda käeliigese pärast olin ka mitu päeva suht äpu, eelmisel korral rajal käies sain vihma ja tuult, sellest piisas, aga tänaseks on juba kõik okei.

 Mis seal ikka, olge terved!

Fotod:
...

...
...

...
värsked redised ämma kasvuhoonest
...
...


12. mai. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar