esmaspäev, 2. september 2019

Mina täna + uus tass Arhangelskist

mina täna koduselt ja aasta vanemana

 Jah, tõsi ta on, sain jälle aasta vanemaks, ei nooremaks. Olin 2 päeva siit täiesti eemal, neljapäeval ja reedel ei avanud arvutit üldse, tegin netivabad päevad, teen neid ka edaspidi. Kui teil on vaja mind kiiresti kätte saada siis helistage, sest ma ei käi endiselt ka telefoniga netis.

 Tänud kõigile õnnesoovijatele! Aitäh! Aitäh! Aitäh! Paraku ma ei saa enam kõikide õnnesoove kätte, sest fb-l on oma reeglid. Loendasin üle 700 õnnitleja, siis läks arvestus sassi. Tänud ka kõikidele kes mul külas käisid (neid jagub siiani), sõnumineerisid ja kirjutasid! Te olete mulle väga kallid. Tähtis pole kingitus vaid see, et ma oma tähtpäeval meenun. Ausalt. Aga väga armas oli ka see et, nagu kokkuleppeliselt, kinkisid enamvähem kõik mulle puuvilju. Väga aitäh!

 Mul on kirjatööd palju, sestap hoian vahel arvutist eemale, lasen silmadel puhata ja pealegi on vähemalt Pärnus suur ja soe suvi, minu sünnipäeval oli suisa ligi 28 sooja, sestap ma mitte ei taha kuulda, et olen sügisel sündinud, 28. august on suvekuu. Ja suvi kestab veel! :)

 Oleme siin Germoga vahepeal ka seenel käinud, aga ootame vihma, sest seenesaak on nede kuumade ja kuivade ilmadega kesine, seeni on vähe ja enamus on ussitanud. Kuid sügis on alles ees ja ega seened maapõue ei jää!

 Aias on mõnus olla ja eile sai taas ahvenat ja forelli suitsutatud, nämma.

 Kaidi Kaasikule siirad ja suured tänud järjekordse tassi eest, mille ta mulle sellel korral Arhangelskist tõi! Aitäääh!

 Kohustulik blogipostitus on nüüd kirjas, laen pildid ka ära ja siis lähen raamatuga voodisse, sest olen taas lugemislainel.

 Olete mulle armsad!

Fotod:
kõigekallim tegi äratust...
naabimees tõi sinikaid
vot just nii palju sooja oli minu sünnipäeval mu kõige jahedamas ruumis- köögis...
aitäh! :)
aitäh! :)
tass Arhangelskist
aitäh!
oma suitsutatud vikerforell
õnnelik Germo aias
tegin kiirkurke, neid ühepäevaseid...nämma
oma suitsutatud ahvenad
Germoga metsas
pesakond kreem ehk haberiisikaid
tammeriisikad
kõikse rohkem tammeriisikaid ja männiliimikuid...

1. september. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar