kolmapäev, 4. september 2019

"Müstilised lood" ja "Saatus & Saladused" on ilmunud


 Jätkuvalt teen koostöd ajakirjadega "Müstilised lood" ja "Saatus & Saladused." Septembri SaSas on avaldatud Lauriito luule ning "MüLos" (minu väljamõeldud lühend just praegu) on avaldatud minu kaks lühijutukest. "Ära üle mõtle!" ning "Kuutõbise pihtimus."

 Suur rõõm on ka teada et mul on fänne, kes ostavad neid ajakirju just minu kirjutiste pärast. Saan pidevalt ka tagasisidet. Siirad tänud! See motiveerib ja inspireerib. 

 Kirjutan ka nendesse ajakirjadesse huvitavatest persoonidest artikleid. Kui sina tunned, et sul on mulle oma müstiline lugu rääkida siis võta minuga ühendust juba täna!

 Ootan ka igakuiselt SaSa luuleveergu luuletusi erinevatelt autoritelt. Ühe autori tarvis on terve lehekülg, kuhu lisatakse tema foto, mõned read autori tutvustuseks ning 5-7 luuletust, oleneb luuletuse pikkusest. Oktoobrikuu numbri tarvis on juba luuletused olemas, kui sa kiirustad, jõuavad sinu luuletused juba novembrikuu numbrisse.

 Lisaks tõi täna postimees mulle suure üllatuse, kirja ja sünnipäevaõnnitluse ühelt armsalt memmelt, see tegi hingele suure ja pehme pai. Proua Saima teatas, et tegeleb minu kirjutatud raamatute lugemisega ning hetkel on käsil mu romaanitriloogia "ELU PÄRAST ELU" 1. osa "Trevori juhtum." Selline tagasiside on üliarmas! Aitäh! Ta oli kõik mu raamatud kohalikust raamatukogust laenutanud. Mina kirjutan kirjutamiskire pärast ja kui mu raamatuid loetakse (ja loetakse!) on see üliarmas tunne. Ausalt! Mida üks autor veel tahta soovib?

 Head lugemist, kallid sõbrad!

Fotod:
Ära üle mõtle 1
Ära üle mõtle 2

Kuutõbise pihtimus 1
Kuutõbise pihtimus 2
Kuutõbise pihtimus 3
Lauriito luule
kiri, mis tegi päeva päikeseliseks!

4. september. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar