kolmapäev, 30. august 2017

Kiire august+ilmselt reisipalavik...

siis kui ma üliharva ennast teistsuguseks ehin...

 Olen viilinud, selles suhtes et ma pole enam nädal aega rajale jõudnud. Nii palju on ringi silkamist ja pealegi hakkas mulle kohale jõudma, et nädala aja pärast viibin ma juba Portugalis, Portos. Mingi reisipalavik vist tabas mind, inimest, kes esmakordselt lennukile astub. Keskendumishäire sai mind kätte ja minust võitu. Aga usun et see kõik on mööduv. Ma lihtsalt olen pmst 24 h harjunud Germoga koos olema ja pmst teda ka 24 h valvama. Selles mõttes on see nädalane Portugali reis minu jaoks täielik puhkus(või siiski ei?), kui ma üldse enam puhata oskan. Aga ehk siiski. Jään ikka optimistiks, kuigi vahel mõnigi asi paneb jalgealuse kõikuma.

 Samas suutsin ikka keskenduda, sest käisin ühe kalli inimese eluaset energeetiliselt puhastmas. Jah, kirjutan sellest küll avalikult, aga ärge tormi jooksma hakake, sest teen seda harva ja erandjuhul. Ja ainult headele tuttavatele. Pealegi peavad kõik pereliikmed nõus olema muidu jääb asi minu poolt katki. Panen siia ka mõned pildid aga lahti ma just kõike ei seleta. Et mis on eluaseme energeetiline puhastus? Kui tahate lähemalt teada siis guugeldage. Mõne reaga öeldes on see surnud energia väljutamine elukohast. Kui inimene tunneb ennast oma kodus halvasti, haigena, väsinuna, tema kodus kummitab jne...siis vajaks eluase energeetilist puhastust. Seisev ja surnud energia koguneb ajapikku tubade nurkadesse, jääb sinna ja hakkab inimese eluenergiat sööma. Eks iga inimene teab ja tunneb kas ta usub sellesse või mitte, mina midagi peale ei suru. See on pmst samasugune feng shui nagu koristamine, aga pisut põhjalikum ja "raskem" kui nii öelda võib. Aga lasen nüüd piltidel kõneleda.

 Muidu olen ikka mina ise ja küll ma taas raja üles leian.

Musid.
selliste asjadega lukustan end tuppa...
peale puhastamist jäten need tuppa (lõpuni) põlema...
uutsorti viirukite alused, ilma rennita...nunnud :)

Fotod:
kaitseehted külge...
...
...
...
...
...
...
kaitsekivi pihku või tasku...
sellised abivahendid: pühitsetud meresool ja kirikuküünlad, viirukid, teeküünlad, viiruki rennid ja alused, topsid küünalde tarvis, poolvääriskivid ja feng shui (kõlisev) kuulike...


30. august. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar