laupäev, 12. juuni 2021

LUULEKEVAD 2021 - Eesti Luuleliit

Ilmunud on järjekordne Luulelidu kogumik. Siia on koondatud kevadise luulevõistluse paremik. Paljud on küsinud miks ma osalen sellel. Aga selle pärast et see on saanud mulle juba traditsiooniks, olen osalenud juba eelmisest sajandist, seega 22 aastat on mu loomingut trükitud Luuleliidu vihikutes, mis tänaseks on nn kaustikuteks kasvanud ja, nagu näha, on ka kaanekujundust sellel aastal muudetud. Minu riiulis on üle 40 (selle sarja) raamatu, kus on mu loomingut avaldatud. Lisaks siis mu enda 27 raamatule. Nostalgia. Kunagi, üheksakümnendatel avaladas Pärnu Postimees mu loomingut tihti. Oma raamatu trükkimist lükkasin ikka aastakümneid edasi. Aga jah, eelmise sajandi lõpus tulin avalikkuse ette, võttis ikka kaua aega. Nüüd on hea üha täienevat riiulit vaadata. Ja ma olen ülitänulik teile, mu kallid lugejad, positiivsest tagasisidest saaksin juba paksu raamatu kokku. Kirjanikule on oluline kui ta raamatuid ostetakse, laenutatakse ja loetakse. Mina kurta ei saa. Sellel aastal pole möödunud ühtegi nädalat kui mul poleks kodust raamatuid ostmas käidud. Armastan teid! :) Lisan siia raamatu tutvustuse, mille kopeerisin Rahva Raamatu lehelt. Oma luuletust lisada endiselt ei saa, blogi süsteem on rikkis, jääb üks pikk tähtede rodu. Aga siin ta on: Luuleklubide liidu iga-aastase luulevõistluse paremik annab ülevaate sellest, mida tunnevad ja mõtlevad luuletavad inimesed üle Eestimaa, kooliõpilastest pensionärideni. On nii romantlist õhkamist kui ajakaja. 12. juuni. 2021.a. Vana-Rääma

3 kommentaari:

  1. Mul on hea meel, et ma sattusin siia blogisse, kuna otsisin infot 2022 Luulekevade võistluse kohta. Pean tunnistama, et ühte romaani lugedes tekkis mul väga suur eelarvamus (mulle meeldis vaid üks lehekülg sellest), aga lugedes siinset blogi ja luuletusi, tekkisid hoopis teised tunded. Aitäh!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere. 15. mail on tähtaega Luulekevade võistlusele luule saatmisel. Kas jutt käib minu romaanis? Millisest? Eks ma olengi luuletajana tugevam ega konkureeri kusagile, isegi Kirjanike Liitu mitte. Kirjutan siis kui kirjutan ja igasugune tagasiside on vajalik. Aitäh!

      Kustuta
    2. Ahjaa, uuemaid luuletusi siin mul ei olegi, blogiga on mingi jama, ei saa lisada, jäävad pika joruna ehk reana....

      Kustuta