pühapäev, 9. august 2020

Võrratu õhtu Sulev Võrnoga


 Täna õhtul kell 18.00 oli huvilistel võimalus osa saada Lindi vanas koolihoones toimunud Sulev Võrno kontserdist. Aitäh selle vapustavalt positiivse õhtu eest!

 Lindi vanast koolihoonest olen kirjutanud ennegi. Mõne kuu eest käisin selle hoone energeetikat puhastamas ning tänaseks on Anneli Koppel juba seal oma kohviku avanud. Seal pakutakse nii hommikusööki, lõunasööki kui ka õhtusööki. Ja just avanemise puhul korraldas Anneli ka seal kontserdi. Aitäh! Me tõeliselt nautisime! Jääme uut kontserti ootama.

 Sulevi lugusid võibki kuulama ja vaatama jääda, sa nagu upuksid neisse ära, heas mõttes. Sõnum on ju väga tähtis ning Sulev on, lisaks paljudele hobidele, harrastustele ja annetele, veel ka väga andekas poeet. Ma luban (ja Sulevi käest ka luba küsitud) et peagi saavad tema fännid ta luulet ka lugeda, algatuseks kasvõi ühest ajakirjast. Oi, no kummitab fraas, mida ma küll sõnasõnalt  ei mäleta, aga kõlas umbes nii kuidas mure suusad alla sai ja ... no ma kujutlesin kuidas mure saab suusad alla ja laseb mäest alla nii, et ta ... fantaasiaks jätan ka teile ruumi.

 Ja üks üllatusesineja lisas asjale vürtsi, või oli nagu kirsiks tordil. Igaljuhul lasen fotodel kõnelda. Aitäh selle vapustava dueti eest!

 Uute kohtumisteni!
Armastan!

Fotod:
...

...
...

:) 
...
...
...
...
...
...
...

...
armas sõbranna, korraldaja Anneli Koppel :)

minu isiklik laud :)
Sull ja Annu :)
kohustuslik foto :)
taaskohtumisrõõm :)
...

...
...

...
...
...
...
...
...
...
...
võrratu duett


9. august. 2020.a.
Vana-Rääma

1 kommentaar: