neljapäev, 20. august 2020

Sõitsin seenele


 Nagu lubasin tagasisidet anda, sõitsingi seenele. Jajaa, panin seenesokid ka jalga, sellise mooduka sokipaari. Mul on, sul ei ole! :)

 Täna võtsime siis Jõulumäe ette. Seenesaak on väga nigel, aga 3 ja pool purki sain siiski sisse soolata. Kukekaid leidsin vähe, enamus olidki pilvikud ja jube paljud on ussitanud ning lihtsalt ära kuivanud. Vihma pole ju ammu tulnud. Mõne puraviku ja mõne kukeseene korjasin ka, ning hulgim liivatatikuid. Ka männiliimikuid. Liivatatikud on ilmselt rästikute lemmikud, sest just nende juures nägin rästikut ja mul olid elu kiiremad jalad. Aga seda mitte Jõulumäel vaid Piiri putka ja Rae peatuse vahel metsas.

 Ma käiks igapäevaselt seenel, ausalt. Kui mõni uhkustab et ostab seened turult siis mina seda kohe kindlasti ei tee. Ma naudin seente korjamist ja ka otsimist. Pole ju huvitav kui istud maha ja korjad ämbri või korvi täis. Kindlasti mitte. Vihmake, tule nüüd, tahaks seenele! Kogu mets (ja mitte ainult) on janus. Hakkan nüüd vihmaloitsu tegema :)

 Puuke sain ka, 6 puuki noppisin endalt. Aga see on nii tavaline. Mul on ju magus veri, 0 grupp ja olen neid elujooksul ikka hulgim kohanud. Mitte et ma nüüd hõiskaks. Tean kui palju kurja võib väikene putukas teha. Aga seenel käimata ma ka nende pärast ei jäta.

 Mõni foto:
tänane saak purgis
saak
hollallaa :)
kingitus Pillelt :)

Sõitke seenele!

20.august 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar