pühapäev, 23. august 2020

Imeline päev armsa Seiliga


 Eile oli üks armas päev Pärnus. Lõuna paiku läksin armsale Seilile vastu. Paljud pärnakad teavad ja tunnevad Seilit ning on kuulnud tema imelist häält karaoket laulmas ja luulet lugemas. Meie polnud päris mitu aastat kohtunud. Viimati kohtusime Tartus, kui me Papaga käisime seal oma raamatuid esitlemas, aga sellest on ka juba mitu head aastat möödas. Ja pärnakatel oli võimalus Elvas elava Seili loomingust osa kirjandusõhtul Pärnus, neid korraldasin ma 7 hooaega. Aga millalgi blogin ma Seilist veel ja peagi kohtume taas. Aitäh, hea hing!

 Paljud teavad, et ma kogun tasse (kruuse) ja Seili kinkis eile mulle Iirimaa tassi. Olen nüüd taas rikkam. Siirad tänud! Kallid ka.

 Eile esitles Pärnus tegutsev luuleklubi "Luuletaeva-Latern" aasta algupoolel ilmunud luulekogumikku "Luuletaeva lambike,"mille esitlusele ka Seili hiljem suundus. Mina seal ise ei käinud aga selles raamatus on minu looming täitsa olemas ning minu käest on ka võimalik (veel) seda raamatut endale soetada. 10 eurot tükk. Aitäh luuleklubile selle võimaluse eest! Kuulusin ju minagi aastaid sellesse luuleklubisse, kuni hakkasin ise kirjandusõhtuid korraldama, ehk astusin edasi, oma rada. Üldiselt olengi selline isekulgeja, raamid mulle eriti ei sobi. Las ma siis olla lillelaps, kelleks mind vahel ristitud on :)

 Täna on juba uus päeva ja uued tegemised, mitteavalikud. Olge armsad!
meie ja Pärnu Koidula park ja esimene vihmane päev-
aitäh, Sess! :)

23. august. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar