laupäev, 2. jaanuar 2021

Näed kolletamas kuldset viljavälja

NÄED KOLLETAMAS KULDSET VILJAVÄLJA ... . Veab viire takka vanker viitteist versta, on hobu rakkes, päitsed tal on pääs. Võib tund või paar see teekond vargsi kesta. On karge talv ja külatee on jääs. . Ei ole säilind saanisid, ei rege, ka viljaait on ammu mullaks saand. Mis sest et Eesti rahvas täis on väge, et karjapõllu asemel näed laant. . Kui mattub linnavalgus udu alla, ja asfalteeritud saab külatee ... Kas tunned kuidas Sinule on valla Su taluuks? Viib sinna jälle tee ... . Näed kolletamas kuldset viljavälja, ja kaseladvas laulmas ööbikut. Kuis talulaes on rippumas taas häll ja, ei ole elu karm ja trööstitu. . Ja kui kord linad seot on laka pääle, ja kartul salve, liha soolatud. Sea sammud rõõmsalt iidse Hiiemäele, sest sinna Sind on ammu oodatud! . . 2. jaanuar. 2021.a. Vana-Rääma

2 kommentaari:

  1. Palun mitte pahandada, aga püüan veel üks kord selgitada seda Bloggeris postitamist. Mulle näib, et postitate tavalise teksti HTML-vaates. Siis ei arvesta Blogger teie taandridadega jne, sest puuduvad vastavad märgistused.

    Selle kasti kohal, kuhu uue postituse teete, on tegevusriba, millel esimesena on kujutatud pliiats koos väikese noolekesega selle kõrval. Kui noolekesele vajutada, siis ilmub väike valik, millel on kirjas HTML-vaade või Koostamise vaade (inglise k "Compose..". Soovitan võtta Koostamise ehk Compose vaate ja sellesse sisestada kas vahetult kirjutatav postitus või, mis minu arvates parem, varem arvutis valmis kirjutatud postitus. Siis peaks jääma kõik korralike vahedega, nagu soov on.
    Kui püüda samamoodi sisestada HTML-vaatesse, siis jääb niisugune, nagu teie viimase aja postitused on.

    Parimate soovidega.

    PS See luuletus on väga kena.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suured tänud! Olen hädas jah. Tänane positus on juba tehtud ja ma blogingi viimasel ajal ülivähe, sest ma ei ole arvutimaailmas tugev. Kopeerin teie kommentaari ja järgmise postituse puhul üritan katsetada. Olge terved! Aitäh! :)

      Kustuta