reede, 9. juuni 2017

Vähemalt Peetrit nägin Grillfestil!

Germo ja Peeter

 Kuna eile jõudsid minuni mu uued romaanid ja terve päeva tegelesin ma nendesse pühenduste kirjutamistega ja külaliste võõrustamisega siis rajale ma ei jõudnud. Täna plaanisime Germoga kepikõndides kesklinna postimajja ja Grillfestile minna, kuid viimasel minutil loobusin keppidest sest meie kotid olid raamatutest väga rasked.

 Nagu ma oma facebooki ajajoonel juba mainisin, on Omniva teenus väga kalliks läinud. Tuleb hakata kasutama muid võimalusi raamatute kohale toimetamiseks. Postimajas läks päris kaua ja Grillfestile jõudsime just selleks ajaks kui Pärnu Toimetuleku kooli lapsed koos muusikapedagoog Olavi Kõrrega laval olid. Nii nägi ka Germo kuidas ta kunagine kooliõde Kaidi trumme tagus. Seal kohtusimegi Kaidi ja Evega.

 Olen ammu igasust tundnud Peetrist, sest Pärnu on ju ülisuur linn ja me ei jookse mitte kokku. Olgu, olgu, tegelikult elab ja töötab Peeter enamuse ajast pealinnas (ja mujal), käib kodulinnas harva ja siis ka tavaliselt teeb tööd. Õnneks saan tema tegemisi jälgida facebookist ja olen vist korduvalt öelnud, et Peeter on nagu hea tuju maaletooja. Olen siiani seda meelt, sest mitteumbes huumorisoolikaga inimesed mulle väga meeldivad. Oli armas!

 Üldiselt kuidagi (ma ei leia sõnu) kesine oli see Grillfest sellel aastal. Tegu on ikkagi hea toidu festivaliga, aga....leedu träni on kogu Vallikääru aas täis ja toiduvalik ei olnud just suur, kuid hirmkallis oli küll. Nii lubasime endale 6 eurost (odavat) rämpstoitu täna, see koosnes friikartulitest ja grillvorstikestest. Ahvatlevamad praed algasid 8 eurost. Peale prae me midagi ei ostnudki. Aga selle eest nägin häid tuttavaid ja Katit oli päris raske ära tunda. Õigemini ühte Katidest. Müstika!

  Koju jõudes olin kuidagi väga väsinud. Enam ammu ei ahvatle mind lärmakas seltskond ja suursündmus kus on liiga palju sigimist ja sagimist. Pigem hoian sellistest üritustest ja sündmustest eemale. Samas Propelleri vanameistereid oleks kuulanud, aga valisin toidufestile mineksuks vast vale aja. Homme on ka teised vanameistrid kohal, ehk siis "Kukerpillid," kuid ma ei teagi kas lähen, sest naabermajas mängib üks mu suur lemmik- "Metsatöll."

 Ahjaa, alles eile jõudis mu uus romaan "Westoffhauseni häärberi saladus" suurematesse poodidesse müüki ja täna oli juba müügiedetabeli 67. kohal. Aitäh! See ju ka vaja siia avalikku päevikusse jäädvustada.

 Mina teid ka!

Galerii:
laval Pärnu Toimetuleku Kool ja juhendaja Olavi Kõrre
laval Pärnu Toimetuleku Kool ja juhendaja Olavi Kõrre
Germo "trummarist" kooliõe Kaidiga
...
...
SIIN ME OLEME...

9. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar