esmaspäev, 5. juuni 2017

Jaansoni rada 35. päev

Germo

 Täna oli päris raske taasalustada. Just taasalustada, sest selline tunne oli rajal. 4 päeva jäi ju kaelaradikuliidi tõttu käimata ja täna tekkis väsimus juba esimesel kilomeetril. Kopsumaht on väga väike ja ka selg ning hüppeliigesed andsid tunda. Samasugust raskust tundsin ma siis kui kepikõndimisega alustasin. Aga ma ei jäta jonni. Eesmärk on endiselt silme ees ja ma olen sihikindel.

 Algul plaanisin vaid 4 km kõndida, sest raske oli. Tagasiteel, 4.kilomeetril läksid justkui liigesed ja lihased "lahti," tuli see õige rütm sisse tagasi ja kuidagi kahju oli 4 kilomeetriga piirduda. Kepikõndisime siis kesklinna silla alt teisele poole ja hakkasime "PUMPTRACK PÄRNU" suunas, mööda jõe äärset mururada kõndima. Ja kui lõpuks koju jõudsime, näitas pedomeeter 5,1 km. Seega algatuseks hea.

 Germol kulgeb kepikõnd juba kenasti, on tabanud ka rütmi ja aina kimab. Üleüldse oli täna õhtul rajal palju kepikõndijaid. Ma polegi nii palju neid näinud. Aga seda on puhas rõõm näha. Ausalt.

 Praegu on mu enesetunne hea, õnneks kusagilt midagi ei valuta ega anna tunda. Kui ilm lubab siis juba hommikul oleme rajal. Ma ei oska enam rajate olla. Ok,ok, tegelikult rajal käimine mind ei sega, leian alati aja ja ruumi kui tahan minna. Kuigi mu käest on küsitud, et kuidas ma jaksan üldse rajal käia, kui nii palju külalisi käib. Ausõna külalised ei häiri mind, pigem vastupidi. Sõbrad, ärge muretsege! Aitäh, et te kõik mul olemas olete!

 Ja nüüd siis see kohustuslik fotogalerii ka, nagu ikka:

1 km läbitud...
2 km läbitud...
Sõudeklubi juures...
kui on jõgi hülgehall...
vanad Masinatehase aiad on veel olemas...
Pumptrack Pärnu
taamal Jahisadam...
Ülejõel...
...
Germo kesklinna silla all, peaaegu kodus :)


5. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar