pühapäev, 4. veebruar 2018

VEREVERMED- Mari Sajo


  Vapustav raamat!
Möödunud öösel sain loetud selle paksu (üle 400 lk) romaani. See on teine romaan Mari Sajo sulest, mille olen läbi lugenud. Maril on väga hea käekiri, tohutult hea!

 Kui mingil õhtul ma tundsin, et romaanis on kohutavalt palju negatiivsust, et lausa raske oli edasi lugeda, sest olukord läks üha halvemaks, ilmus siiski valgus tunneli lõpust. Nagu pealkirigi ütleb, kõneleb romaan verevermetest, vägistamisest, prostitutsioonist, narkootikumidest, kuulsate ja rikaste elust, kes osutuvad kohutavateks tegelasteks, armastusest, vägivallast, südamevalust, valedest...jne...jne...

 Üks üliharitud naine on liiga sinisilmne, olles kaotanud esimese lapse, sukeldub ta keregkäeliselt uude suhtlesse, abiellub rikaste vanemate pojaga, tundmata mehe tõelist palet. Pere emigreerub teise riiki elama, sest perepea saab seal tööd, alles siis näitab ta oma tõelist palet. Mahhinatsioonidega on seotud ka selle naise onu, tuntud uroloog, kes osutub paadunud aferistiks. Naine koos sülelapsega lavastatakse  narkokulleriks ning vangistatakse...Mis edasi toimuma hakkab? Lugege! Lihtsalt lugege! Selline see maailm kord on, julm ja halastamatu...Rohkem ma ei reeda.

Uhh!

Aitäh, Mari, et kirjutasid selle romaani!

Rahva Raamatu lehelt: (vaadake raamatu hinda!!!!)

4. veebruar. 2018.a.
Vana-Rääma


RAAMAT

VEREVERMED

Autor: MARI SAJO
 10 Google +0  0 Share0

Armastus, rõõm, ahastus, petmine, seks, vägivald, südamevalu, vihkamine, raha, alkohol ja narkootikumid. Kõik see ja palju muudki paiskab lühikese ajaga segi Julia seni nii turvalise maailma. Pole vahet, kas selle põhjustab kellegi tahtmatu rumalus või lõpuni läbi kaalutud võigas plaan. Kõige kergem on olla valel ajal vales kohas ning usaldada ja armastada valesid inimesi. 
Mari Sajo teises romaanis tegutseb raamatust "Võõra õue peal" tuttav seltskond, aga aeg on edasi läinud ja fookused muutunud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar