kolmapäev, 1. november 2017

Selle kuu ajakirjad on ilmunud


 Novembrikuu "Saatus & Saladused" ning "Müstilised lood" on ilmunud. Sellel korral minu lugusid sees ei ole, sest ma ei jõudnud kirjutada, olin septembris reisil, aga luuleveergu saatsin, nagu ikka, luulet. Sellel korral Ants Säde loomingut.

 Teen jätkuvalt nende ajakirjadega koostööd, kirjutan jutukesi, artikleid ja täidan luuleveergu. Kui sinagi tunned, et tahad oma loomingut nendes ajakirjades avaldada, võta minuga ühendust juba täna. Aitäh!

 Muidu kulgeb vaikselt, olemine on kordi parem, aga ma veel päris terve ei ole. Ikka veel ravin hammast ja igemeid, kuid valus enam ei ole. Lihtsalt kurb on, et kodust liikuma ei saa ja rajale ka endiselt mitte. Aga homme või ülehomme olen kohustatud ühe väikse jalutuskäigu tegema, see ei anna oodata. Raamatuid posti panema lähen ilmselt alles esmaspäeval, sest ei jaksa enam koduseinu vahtida. Ausalt. Tunnen ennast vangina. Samas on see soodus aeg kirjutamiseks. Kui kõik läheb nii nagu minema peab, ilmub vähemalt üks raamat veel sellel aastal minu sulest. Ootan väga. Võibolla ka kaks.

 Lähen nüüd taas kirjutama, koostama ühte pooleli olevat raamatut, pusima selle käsikirjaga.

Olge mõnusad!


1. november. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar