esmaspäev, 23. oktoober 2017

Olen kodu vang



 Jah, mõned päevad tagasi said viirusepoisid mind siiski kätte ning murdsid maha ka. Liiga vara hõiskasin, et pole haige olnud. Olen teist päeva nagu vatist, jõuetu, pea kumiseb, nohu jne...Aga ma ravitsen ennast ja tinktuuritan mitu korda päevas. Ja lõunauinakud on mulle lausa vajalikud hetkel. Väsin ruttu ja energiat ei ole. Aga kirjutamistööd teen ikka, sest midagi ju peab tegema nendel pikkadel ja pimedatel õhtutel.

 Aga Germo käis Külliga rajal ikka, nagu ka siis kui ma Portugalis olin. Mul on tubli naabrinaine! Lisangi siia mõned pildid septmbrikuu rajatamisest ja tänasest ka.

 Eile vaaritasin kotlette. Ma ei pannud nendesse kübetki jahu, ega muna ka mitte. Juust hoiab ideaalselt tainast koos ja kotlett saab maitsvam ka. Ka leotatud saia ei pannud. Pole vaja seda jahu näost sisse ajada, kui üldse jahu kasutan siis süüa teen ma juba aastaid rukkijahust.

 Koostis on järgmine:

hakkliha
sibul
küüslauk
sool
pipar
mozzarella (riivitud) juust
valgehallitusjuust

 Väga maitsvad tulid!

 Nagu ma ennist mainisin, olen kirjutamislainel, kirjutan artikleid. Juba kolmest põnevast persoonist on artiklid valmis, aga ma karjun kus ja millal ilmuvad. Ise olen ka põnevil, sest tegu on kolme täiesti erineva maailmavaatega inimesega. Üks lugu läheb ilmselt ajakirja "Müstilised lood," aga teiste saatust hetkel ennustada ei oska, toimetaja on puhkusel. Aga ju ma taas hõikan kas, kus ja millal. Igal juhul oli põnev kirjutada. Veel on mõni artikkel käsil. Ilmselt on mul vaja ilukirjanduslike teoste kirjutamisest hetkel puhkust, et taastulla ning lõpetada Trevori juhtumi triloogia 1. osa. Aga selle sündi ma sellel aastal ennustada siiski ei julge, vastu jõule on kirjastused ja trükikojad ülekoormatud. Ja ega mul polegi kusagile kiiret. Ilmselt ilmub PETU järg ka uue aasta esimeses pooles. Uue luuleraamatu sündi aga ootan veel sellel aastal ja sellest tuleb "krõbe" raamat.

 Lisaks eelpool mainitud raamatutele on tulemas veel mõned raamatud, aga nendest vara rääkida, teen tööd.

 Minu facebooki lehel käib aga vilgas loos. Loosin 5. novembril kõik oma 3 romaani jagajate vahel välja. Kinkida on ju mõnus ja aeg-ajalt ma kingingi. Väga palju raamatuid enam mu enda käes ei ole, seega soovijad saavad otse minu käest ka osta. Kes ees- see mees! Minu fb lehekülg on SIIN. Vajuta sinisele kirjale ja jõuad otse mu fb lehele! Sealt leiad loosimiskampaaniad ka.

 Nüüd aga kohustuslik fotogalerii:
Germo septembris rajal (Külliga)
taas septembris...
tundub et täna oli neil rajal päris lõbus :)
täna rajal...
taigen valmimas...
pannile...
kõhtu...ei pea kartul kõrval olema...
Luule Luusele suured tänud estragonpuju eest!

Olge hoitud ja kaitske ennast gripipoiste eest! Mina paranen!


23. oktoober. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar