teisipäev, 17. oktoober 2017

Jaansoni rada 76.päev

Sven paneb tähtsad näidud funakama...

  Kui sa öösel kell 1 avastad et tahad rajale minna ja leiad ka kamraadi kes sinuga kaasa tuleb on elu ikka ilus küll. Kui ikka oktoobrikuu teises pooles üllatab ilmataat sind suviste ilmadega on patt need maha magada. Nii me Sveniga öösel Jaansoni rajale sattusimegi. Hea et mul on selline "naabrimees!"

 Mõnus väsimus on ja põlved ka enam ei valuta. Svenil oli mõnus lambike peas, sain ka mõne pildi jäädvustada. Öösel on ju rada pime ja suht libe, et ilma valguseta seda läbida. Peab endale ka lambi soetama.

 Ausalt öeldes kadus see 6 km nii ruttu et ei saanudki aru. Mingi tunnikese käisime. Nüüd veel mõned fotod siia ja siis pessu ning magama, sest lubasin homme Germoga rajale minna.

 Ahjaa, sain täna (nüüd siis juba eile) uued hambad ka suhu ja saan taas naeratada. Tänud võlgnen dr. Aivo Pilisnerile, aitäh! Nüüd tuleb see positiivne energia ja enesekindlus taas rajale panna, sest eile näitas kaal, et 1 kg on juurde tulnud, aga käisin sünnipäeval, šašlõkitasime ka jne...Kuid kohe on tunda, aga küll ma sellest jagu saan. Aga 19 kg olen endiselt kergem. Jee!

 Fotod:
kell on 01.05, ootan nurga taga Sveni
öine Rääma tänav...
2 km läbitud...
3 km läbitud...ja tagasi
naeratan nüüd jälle ma ...


17. oktoober. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar