kolmapäev, 20. september 2017

Koos Heli Künnapasega Siimustis lugejatega kohtumas

Meie ja Siimusti raamatukogu
 Alles eile hilisõhtul olin mures, sest kartsin et ma ei jõuagi Siimustisse esinema. Juba paar aastat või isegi kauem plaanisime seda "reisi." Täna sai see teoks. Jõgevamaa on üldse meid Heliga palju esinema kutsunud ja loodame, et kutsub veel. See maakond on kuidagi eriliselt armsaks ja koduseks saanud. Ka täna tabasime ennast tundelt nagu oleks seal ennegi käinud. Aitäh heale Tiinale selle võimaluse eest! Ja tänud Siimusti rahvas, kes te leidsite sellisel imelisel suvepäeval mahti meiega kohtuma ja juttu vestma tulla! Armas oli. Põnevat lugemist!

 Tuuritame jälle koos Heliga ringi, nii üksinda kui ka kahekesi. Kui sul on soov meid esinema kutsuda, anna sellest varakult teada!? Aitäh!

 Ahjaa, ei saa ju märkimata jätte Imavere kõrtsu, mis jäi meile tee peale. Kolmekordne lõuna, mis koosnes kanasupist, vorstikastmest ja pannkoogist, maksis vaid 3.95! Ja maitses hästi. Soovitan!

 Jõgevamaalt kodu poole sõites pidas Heli auto kinni, sest me mõlemad vaatasime pmst ühel hetkel taevasse ja nägime seal Roosat Inglit. Fantastiline pilt avanes. Loomulikult jäädvustasime.

Imavere kõrts

kolmekorset lõunat Imavere kõrtsus nautimas

Pildiallkirja lisamine
 Aga nüüd lasen fotodel kõnelda:
uus tass kollektsioonis!
Aitäh, Siimusti!
Roosa Ingel...
vaid valitud saavad sellise nuku omanikuks. Tiina Mihhailov
meie 
Tiina ja Heli

nii armsalt meid oodati
selles majas asub Siimusti raamatukogu
ma ausõna ei maganud :) foto: Tiina Mihhailov
Eeva Niinivaara (Pedriks) oli Soome Kirjanduse Seltsi, Kalevala Seltsi, Kirjandusuurijate Seltsi, Uusfiloloogilise Ühenduse, Minna Canthi ja Tuglase Seltsi liige.



20. september. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar