neljapäev, 10. august 2017

Tüdrukutega linnas

mina, Velly Joonas ja Germo

 Täna sai siis lõpuks teoks see kaua oodatud kohtumine. Tõsi küll, meil Germoga olid suuremad plaanid, aga see meeletu leitsak ja õhupuudus takistab vahel plaane ellu viimast, eks näis mis õhtu toob. Jah, me kepikõndisime täna vähe, umbes 3-4 km, tahtsime edasi rajale minna, aga õhku lihtsalt ei ole ja ennast ma piinama ei hakka. Asi see mõni kilomeetergi. Nädal ju vahele jäänud.

 Vellyle ja Ingale siirad ja suured tänud ka plaadi eest! Kui pesumasin lõpetab, panen mängima. Aitäh selle imelise ja lustaka lõuna eest Nikolai Lehtlas! Meie kepikõndisime kenasti pärast kulme koju, ehk siis suured tänud Inga, et mu Tanja juurde juhatasid! Minule, vaesele kirjanikule oli tema kvaliteetteenus taskukohane. Poleks uskunudki, et 4 euro eest tehakse (kitkutakse, värvitakse ja piiratakse) Pärnus nii ilusaid kulme! Mina olen kesklinnas maksnud 10-12 eurot ja Ülejõel 7 eurot. Olen väga rahul, kuid pilti hetkel ei teinud, sest kitkumisest on silmalaud veel paistes ja hetkel on ka palju värvi peal. Ehk paari päeva pärast teen.

 Nüüd aga toimetama. Kui Inga paneb pildid üles, napsan tema omadest ka mõningad, sest minu telefon ei tee enam häid pilte. Seega jälgige blogi! Aitäh!

kepikõnnime üle silla...Germo
Pärnu jõgi

Inga ja Germo
Rita, mina ja Germo
tagasi koju
plaat Velly Joonase lauludega
lõunaks: värske keedukartul heerginaga ja idusalat kodujuustu ja hapukoorega
koos Germo ja Velly Joonasega. Foto: Inga Kiiet
mina, Inga Kiiet ja Germo. foto: Velly Joonas
selline oli esmakohtumise emotsioon :) foto: Velly Joonas

10. august. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar