neljapäev, 24. august 2017

Tre Raadio+Kabriste+Lihula+Lõpe+...

üliarms saatejuht Regina Atka-Jaakson
 Suve eelviimane nädal on kujunenud nii tempokaks, et mul pole isegi blogida aega olnud. Eile õhtul kukkusin kell 20.30 voodisse ja ärksin alles kell 4.48 ning nüüd on paras aeg blogima hakata, sest juba kell 8.00 stardime Tallinna lähistele õepojale ja ta perele külla.

 Nagu ma facebookis juba jagasin, olin ma eile (23. augustil) Tre Raadio Suvehommiku külaliseks 2 tundi (8.00-10.00). No kuidas sa ütled ära kui juba läbi telefoni tunnetad, et saatejuht on üliarmsa ja positiivse olemisega tegelane? Ei saa ju! Oli armas tutvuda ja kohtuda Regina Atka-Jaakson! Saadet järelkuulata saate SIIT.

 Eilne hommik oli väga müstiline, üle silla minnes nautisin vaadet jõele, sest see uduaur mis sealt silmi paitas oli erakordne, nii tundsingi et tuleb erakordne päev. Tagatipuks Endla teatri ees ukseavamist oodates tuli üks tuttav, kes oma olekuga teeb tuju rõõmsaks, kuigi ta on eriline ja teistsugune (nagu vist me kõik), tuli ja tervistas üliviisakalt (kes teab kellest jutt see teab, aga pärnakad reeglina teavad) "Teere, Margit. Kuidas sul läheb?"(sellise madala hääletämbriga nagu Ago Anderson ühes seriaalis). Ja peale seda tuli kohe saatejuht ust avama. Jah, kes veel ei tea siis Tre Raadio asub just teater Endla majas. Olin seal kunagi enne ka käinud saatekülaiseks 2013 aastal, ag siis kandis see Päikeseraadio nime. Ja saate nimeks oli Jaagu Raamaturiiul.

 Tänud ka Katrin Kuntusele! Olete üliarmsad ja positiivsed inimesed ja usun, et kohtume kunagi taas!

 Üleeile (22.august)käisime Germo ja Anneliga Audrurannas ja Kabristes. Kuna ma olen "antiikinimene" ja olen endale ammu igatsenud vana kirstu, käisin neid piilusmas, ehk siis käisin kohas kus vana mööblit restaureeritakse ja nende kodulehekülg on Puukants. Ka facebookis on PUUKANTS olemas. Tänud lahkele pererahvale. Oli armas tutvuda! Ja tänud ka kallile Annelile kes meid võõrustas ning lasi meil osa saada oma kodumaja renoveeritava ülakorruse vaatest! Ülitublid olete seal kõik! Sellel korral me Valgerannas sulistamas enam ei käinud kuna Ilmataat on juba sügisekuue selga tõmmanud.

 Eile, peale Tre Raadiost koju jõudmist ma lõunauinakule ei saanudki, sest külalisi hakkas tulema ning kallis Ema tuli ka otse Tallinna bussilt, nii me armsa Ingridiga teda Lõpele viima läksimegi. No ja kaugel see Lihulagi Lõpest asub, onju. Nii jõudsimegi Lihula Ordulinnust vallutama. Oli üks ütlemata armas päev, aitäh sulle kallis Ingrid! Fotod kõnelevad ja galerii tuleb suur.

 Olge kõik hoitud ja armastatud! Mina armastan teid ka!

Fotod:
renoveeritud antiikirst Puukantsis, hind kõigest 200 eurot
retrokapp, hind 200 eurot
vana riidekapi renoveeritud tumedam osa...
renoveeritav aktiikriidekapp (tellimustöö)
ka selliseid kiike teeb PUUKANTS
ka võrkkiikesid teeb PUUKANTS
harmoonia! 
vaarikas-maasikas
vaade Audrurannast Pärnule...
järgmine imeline vaade...
vaade keldrimäe otsast
pisike kiisu Kabristes, Anneli kodus
Anneli kodumaja renoveerimisjärgus ülemine korrus
...
nad teevad tublit tööd
hommikune teekond Tre Raadiosse oli müstiliselt udune...
sellised uduloorid aurasid jõel ja veel müstiline päike...
selline armas kohake minule kaheks tunniks...
ja seal töötab Regina...
vüt sellisel sagedusel...
Lihula mõis
Luhula Ordulinnuse varemed...
Lihula laululava
taastatud...
...
...
Lihula kultuurimaja
kirik
vaade Lihula mõisale
Lihula
müstiline Lihula taevas
Lõpel
teepeale jäi uusehitis Ahastes...müstiline ja põnev, rahavariidemustriga...
laste mängumaja endise hoone koopia...
vaade teisepoolt
...
...
...



24. august. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar