kolmapäev, 16. august 2017

Jaansoni rada 62. päev

Germo

 Täna läksime rajale alles 21.40. Tegelikult oli plaan varem minna, aga mingi veider uni niitis mind kolmeks tunniks maha, aga ma tean selle põhjust ka, miks mind nõrkus ja uimasus tabas. Üks väike terviserike aga ei midagi hullu, põhjust muretsemiseks ei ole. Nii kui ma 21.24 silmad lahti lõin, tiirles peas ainult rada, rada, rada...Mõnus on nn öine rada!

 Kuna mu telefon eriti häid pilte pimedas ei tee, siis need just kvaliteetsed ei tulnud, aga läbisime kolmekesi 6 km. Õhtune rada on mõnus, aga silla juures on ikka kottpime, seega peab silmad lausa pärani hoidma, et mõne jalgratturiga kokku ei jookse. Jooksmisest nii palju, et meie ka täna jooksime, küll vähe, kolme posti jagu (elektriposti) aga jooksime. Üle ei pinguta, sest kehakaalu on veel liiga palju, aga vaikselt üritame kogu kambaga ka jooksu harrastada. Päris mõnus oli ja ma isegi jaksasin joosta! Kolmandaks oli siis täna taas naabrinaine Külli.

 Tänane päev oli üldse emotsioonirikas. Neljapäeval ilmselt saan lõpuks kätte oma näohoolduse, mille Grillfestilt võitsin. Vahepeal võeti ühendust ja siis kaoti ära, seega ma eriti ei hõiska enne, kui asi kindel, ootan homse sõnumi ära ja...

 Mulle helistati ka Tre Raadiost ning andsin neile nõusoleku 23. augustil minna hommikuprogrammi külaliseks kaheks tunniks, ehk siis järgmisel kolmapäeval kell 8.00-10.00 olen hommikuprogrammi otse-eetris, lobisen ja lasen teile ka laule. Loodan, et saame kenasti koos saatejuhiga hakkama, kuigi mina ja  varahommikud pole just kõige suuremad sõbrad. Ärkamine võtab päris pikalt aega. Näis mis välja tuleb, sõrm on antud. Ja üks raadiokogemus on mul 2013 aastast olemas, kui käisin toonase Päikeseraadios "Jaagu raamaturiiul" saate külaliseks. Pilte selle kohta saate vaadata SIIT. Kuulmiseni!

 Märkamatult on uus kuupäev alanud, aga minul tuleb ilmselt unetu öö, sest magasin päeval. Näis kas hakkan lugema või kirjutama, aga midagi ma teen kindlasti. Olge mõnusad!

Fotod:
õhtune Pärnu kesklinn Ülejõel vaadatuna...
Germo ja Külli Jõulumäe rattamaratoni reklaami ees
1 km läbitud...
Külli ja Germo sotsiaalmaja juures rajal...
meie...
öine päike (sini-must-valge) ;)
2 km läbitud...
3 km läbitud, aga tähis ei jäänud pildile...
öine sild vana Viisnurga taga...


15. august. 2017.a.
Vana-Rääma



1 kommentaar: