neljapäev, 10. august 2017

Jaansoni rada 60.päev

 Täna läksime rajale suhteliselt hilja, alles kell 21.15 ja pmst kohe, kui kallid Natali ja Leena oma armsate lastega meilt lahkusid. No päeval lihtsalt ei suuda ja jääbki vaid varahommikune variant või hilisõhtune. Iga päevaga muutuvad päevad lühemaks ja ööd pikemaks, aga hämaras saab ka kepikõndida, kuigi on natuke ohtlikum, sest osadel jalgratturitel pole rattalampi ja ausalt öeldes polnud ka meil helkureid peal. Peab panema.

  Läbisime 4 km kuid kui liidan päevased 3 km juurde, saan kokku 7. Puhas matemaatika, onju? Nii fantastiline õhtu oli, aga minu uunikumist telefon ei tee enam kvaliteetseid pilte, kuid midagi siiski sain jäädvustada. Blogisse ikka kõlbavad.

 Rajal käisime kolmekesi, naabrinaine oli ka ühes. Ausalt öeldes polnudki raske astuda kuigi põlved on veel natuke hellad. Aga ei valuta. 2 km läbisime tempoga ja siis tegime istepausi, jahtusime maha ning teised 2 km tulime vaiksemas tempos. Imeline on õhtune Pärnu ja veel see tuledes paremkallas! Kui varsti tehakse ka vasakkallas korda ning saame ka endale valgustuse, siis on ohutum liikuda.

 Muidu on ikka kõik vinks-vonks. Tunneme ennast hästi ja oleme rõõmsad.
Homme on uus päev!

Fotod:
oli veel valge kell 21.15
ikka mitu poosi vaja teha ju...
Germo ja naabrinaine. puudest on kahju, võetakse maha...
1 km läbitud...
müstiliste puude all on juba pime...
2 km läbitud...
tema ei ole päike ja mina ei ole fotograaf ;)
õhtune Pärnu
õhtune rada

10. august 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar