pühapäev, 20. august 2017

Fantastiline õe juubel, külalised ja....

Ema ja ta 6 last (puudub 1 õde)

 No kuidas ma saaksin blogimata jätta fantastilisest õe juubelist mis toimus 18. augustil Vana-Pärnus Carolyne pubis. Aeg aina liigub edasi, ei iialgi tagasi, kõik me jääme vanemaks, ei iialgi nooremaks, aga hingelt oleme vist eranditult kõik noored, vähemalt meie õed ja vennad ning ka meie armas 82 aastane Ema, kes pidas ka vapralt hiliste öötundideni vastu ning lõi isegi tantsu. Ei ole väga tihedad need kokkusaamised, kuid vähemalt juubelid viivad kokku. Ja see on üliarmas. Nii olimegi kenasti perega kalli õe Reeda juubelit nautimas, mis kulges väga kenasti ja tunnid lihtsalt kadusid kätte.

 Meid tantsitas Valvo Valgur ja Erli vedas viktoriini läbi, kus kõik küsimused olid Reeda sünniaastaga seotud. Oli super viktoriin, aitäh! Ei puudunud ka igasugused ringmängud ja võistlused, millest nii mõnigi jäi kaaremasse. Tantsisime muidugi ka, eranditult kõik ja pubi teenindus oli ka hea ning toit maitsev. Aga me vist oleme nii kuumavarelised, et peale tantsu ronisime kõik terrassile, sest suutsime väikese ajaga pubis õhu ära hingata ja vajasime värskendust, sellepärast on ka enamus fotodest just väljas tehtud.

 Õhtu naelaks ehk üllatusesinejaks ilmus kohale rahva poolt armastatud Kihnu Virve ise oma pundiga ja laulu ning tantsu jätkus kauemaks. Kahjuks minu telefoniga tehtud pildid ei ole just kvaliteetsed. Kui saan kvaliteetsemaid fotosid juurde, lisan sujuvalt blogisse, seega võite aeg-ajalt mu blogipostitust jälgida. Aga ei ole kohustuslik :)

 Üks imeline õhtu mis suve viimasesse kuusse päikest lisas, on erekollasena mällu salvestunud ja muljed ei taha veel kaduda. Ega ei kaogi. Nii oli meil Germoga täna rahvarohke päev, kuna meid külastas lausa 10 lähisugulast. Väiksed fotosüüdistused kulusid asja juurde. Nüüd aga hakkan vaikselt päeva kokku tõmbama, viimased pangesalati purgid on kuumutamisel. Retsepti võin anda, aga mitte koguseid, sest mõtlesin selle jälle ise välja:

pangesalat...
lähevad veel kuumutamisele...

5 erinevat paprikat (hulgim)
kurgid
sibulad
küüslauk
sool
suhkur
äädikas
pipar
loorber
nelk
sinepiseemned
õli

Lasin 5 tundi laagerduda, panin keema, siis purkidesse ja kuumutama. Nämm!

 Ahjaa, enne juubelile minekut mängisime Emaga edevaid tüdrukuid, tegime pilti ka. Olen nädalaga jälle 1,5 kg kergem, juhuu!

Fotod:
15,5 kg kergem...
nädalaga 1,5 kg kergem...
kallis Ema
Kihnu Virve oma pundiga...
...
meie 
mina õepojaga
õde, Ema, mina
meie õega
3 õde
3 venda
meie, esiplaanil õemees
õega :)
õe noorem poeg ja õe vanema poja tütar...
ikka oma lemmikonuga :)
õe vanem poeg oma perega ja õe noorem poeg...
...
õetütar ja Germo



20. august. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar