reede, 28. juuli 2017

Seenelkäik


 Tänast blogipostitust ma just kepikõnni ehk siis raja teema alla ei pane, aga kokkuvõttes ilmselt käisime naabrinaisega maha 4-5 km. Hommikul oli kohe sihuke tunne, et tuleb seenele minna. Ei häirinud meid järjekordne hoovihmasabin. Juba minnes saime märjaks ja lõpuks olime põlvist saati märjad. Soe on ju. Suvi on ju.

 Kus käisime? Ütlen vaid nii palju, sain vihje, et Raeküla metsas olevat kukeseeni, pilvikuid ja puravikke. Pikemalt kaalumata võtsime just sinna teekonna ette, aga leidsime vaid mõned pilvikud. Seened on täiesti ussitanud! No ja ega siis minul süda rahu ei andnud, ütlesin ju enne minekut Evele ka, et mina igatahes ei kavatse tühja korviga tagasi tulla ja pidasin sõna. Olgugi, et saime kahe peale vähe ja vaid pilvikuid ja puravikke. Annika armas tõi meid lõpuks autoga koju. Aitäh!

 Ja Ursula, sinuga oli ka armas kohtuda!

 Tegin kotlette. Koostis:

hakkliha
sibulad
paprika
küüslaugud
munad
rukkijahu
seened

 Väga head tulid. Head isu!

 Täna üle mitme päeva pole ma valuvaigisteid tarbinud, seega sellist uimast tabletilaksu ka ei ole. Olen peaaegu inimene. Pthüi, pthüi, pthüi!

 Sattusime metsa just ajal kui ühed noored tegid fotosessiooni. Küsisin viisakalt, et kas võin ka pilti teha. Lubati. Paar klõpsu tegin, aga mu telefon ei tee just kvaliteetseid pilte, eriti siis kui vihma sajab. Aga äge oli ikkagi.

 Reede õhtu on, kes läks peole, kes koju magama, kes...Mina kavatsen varsti raamatuga voodisse minna. Eile lugesin 2 raamatut läbi ja lähiajal blogin ka Heli Künnapase debüütlasteraamatust. Loen praegu raamatut mis mul kevadel pooleli jäi, Sofi Oksaneni "Kui tuvid kadusid." Kui kevadel see mind sugugi ei köitnud siis hetkel läheb peale. Palju oleneb ilmselt meeleolust ehk siis hingeseisundist. Vahel tahaks Eesti seebikaid lugeda ja vahel vanu klassikuid. Vahel hoopitükkis neelan luulet. Selline see elu kord on.

 Vahelduva eduga tegelen endiselt Trevori loo ülelugumisega, et järgmised peatükid saaks tulla. Iga asi omal ajal.

 Armastan!

Fotod:
kaunis neiu roosa suitsuga metsarajal...aitäh, et lubasite foto teha!
...
naabrinaine noaga...
metsa seenele, auu, auuuu ;)
sillake...
teises metsas juba...
kotletitaigen...
kotletid...


28. juuli. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar