teisipäev, 25. juuli 2017

Minu WHS Pärnu Postimehes pluss Heli Künnapase ootamatu visiit

 Täna on üllatustepäev olnud. Tõusin küll suhteliselt hilja kuna lugesin poole neljani raamatut. Hilja tõustes on minul alati see probleem, et ma ei ärka üles. Isegi peale hommikukohvi joomist magan alles. Ja plaan Vana-Pärnu randa minna ei tundu mulle täna sobivat. Täna on koristuspäev ehk siis omamoodi feng shui päev. Kuigi selle päeva sisse mahub juba palju põnevat.

 Ema helistas ja teatas, et tänases Pärnu Postimehes on minu uuest romaanist "Westoffhauseni häärberi saladus" suur artikkel. Loomulikult tõttasin ma selle kõne peale R-kioskisse lehte ostma, kuna ma ei näe veebist lugeda ja pealegi olen lehed mis puudutavad mind ja mu loomingut alles jätnud. Artikli jäädvustasin ka piltidele ja lisan siia blogisse, et oleks kindlas kohas. Ja nagu tellimuse peale astus mu uksest sisse artikli autor, selle raamatu kirjastaja, kirjanik Heli Künnapas, kes tõi 10 raha eest minu juurde müüki oma ahjusooja lasteraamatu "Laste ilus elu maal." Soovijad-soovige!Telepaatia eksole? Piisab mul Heli peale mõtlemisest ja ta on kohal. Ja see pole esimene kord. Nii armas oli kohtuda, lisaks Helile , ka tema 4 armsa lapsega, kes kõik on väga erinevad isiksused. Kõige jutukam oli täna särasilmne Joosep (õigupoolest on selle jutuka poisi rohelised silmad pruuni tooni võtmas). Kõik neli poseerisid mulle suurima hea meelega, emme on nad vist juba välja koolitaunud. Ja isegi pesamuna Christian, kellega ma olen kõige rohkem kohtunud, kõneles minuga. See laps on mulle veel eriliselt hinge külge kasvanud, sest oli ta ju imikuna meiega pidevalt lugejatega kohtumistel kaasas. Aga nüüd on ta juba suur, lausa 3 aastane. Kõk 4 on mulle omamoodi kallid. Ja Maria läheb iga päevaga aina rohkem ema nägu, kuigi silmavärv on tal ilmselt isast.

 Veel on võimalik minu käest osta mu nn bestsellerit "Westoffhauseni häärberi saladus" 15 raha eest. Posti panen 18 raha eest. See on hetkel mu kõige müüdavam raamat ja olen tohutult palju saanud head tagasisidet. Eraldi lehte ma fb-sse tegema ei hakka, kuna olen juba 12 raamatu autor ja ei jaksa eraldi kõiki lehti hallata. Pigem lisan jooksvad uudised kokku Kirjanik Margit Petersoni lehele. 

 Ka Kaidile suured tänud visiidi eest! Uute kohtumisteni ja lugemisteni!

 Nüüd aga lähen edasi uborkatama, sest hoog on sees ja tuleb seda ära kasutada. Pole ma see inimene kes iga päev harja ja lapiga ringi käib. Feng Shui õpetuste järgi ei tohigi inimene iga päev koristada, koristab ka nii hea energia majast välja. 

Olge hoitud ja armastatud!

Ahjaa, tänast Pärnu Postimeest saad lugeda SIIT.
Fotod:

25. juuli. 2017.a.
Vana-Rääma

...
...
...
...
...
...
...

Heli kirjutab oma debüütlasteraamatusse pühendust
vaid 10 euro eest saad minu käest endale soetada H.Künnapase lasteraamatu
Heli Künnapas arvustan tänases PÄRNU POSTIMEHES mu WHS romaani
oleme ka NAISTELEHES

oleme ka KROONIKAS

2 kommentaari:

  1. Kusjuures ma tulin jõe äärt pidi ja pidin kõigepealt linna sisse sõitma, et Maria prillid korda teha ... aga viimasel hetkel pöörasin sinu juurde :) Ise ka ei tea, et miks. Pidin tulema küll, aga hiljem. Nii et tänane kohtumine oli tõesti täiesti müstiline. Vahva!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No just! :) Ma kutsusin sind kohale telepaatilisel teel ;) Oli armas! Uute kohtumisteni!

      Kustuta