pühapäev, 4. juuni 2017

Olen iseenda vang

selline on mõtlik Germo

 Juba mitu päeva on möödas viimasest rajal käimisest. Nagu ma mõned päevad tagasi kirjutasin (luuletuses), et põen kaelaradikuliiti. Tänaseks on see nii ägedaks läinud, et mu pea põhimõtteliselt ei liigugi. Möödunud öö jäi ka poolikuks ning tegin päeval paar tundi iluund. Tõsi küll, ortofen, millega kaele määrisin ja pleed, mis mu õlgadel lesib, pisut on valu leevendanud, aga peavalu puhul võtsin ibomaxi juurde. Homme saan diclakki, ehk hakkan paranema, sest tunnen tohutut puudust rajast ja tegevusest, sest praegu olen tõesti iseenda vang. Õnneks peseb pesumasin minu eest pesu ära, aga süüa tuleb ikka teha ja olen mitu päeva järjest ka kütnud, sest suvi on nagu ta on.

 Homme plaanin kuusekasve korjama minna, aga ilmselt ma ei kepikõnni Raekülla vaid võtan selle teekonna bussiga ette, ei taha tuult saada. Rajalt tulles olen alati higist läbimärg ja ilmselt tuulepoisid on salakavalad oma pale näitamises.

 Jah, ega inimene ei saa ju paigal olla, vaja on ikka tegutseda. Eks ma olen ise ka süüdi, et eile oma "teises kodus" aknapesu ette võtsin. Enda kodus tubade aknad on veel pesemata, sest ilmad keerasid ära. Sain eile ilmselgelt tuult peale ning pärast aias grillimist sai nahk ka veel märjaks. Aga muidu oli üliarmas päev. Ja pealegi oli me kassi, Zorro sünnipäev, sai 1 aastaseks!

 Sain kirjastusest FANTAASIA ka oma teist romaani RIST TEEL juurde. Enam neid väga palju saadaval ei ole, seega kes soovib, andku kohe teada. Käest kätte müün 10 euroga ja posti panen 12 euro eest.

 Tüdrukud tahtsid eile mind vägisi Tallinna Buffalo pubisse kaasa meelitada, aga ma ei võtnud vedu. Anneli kutsus ka täna Mõisaküla laadale raamatuid müüma, kuid just tervise tõttu loobusin nendest sündmustest. Aga laatasid on üha tulemas ja autod sõidavad ka Tallinna vahet, seega ärge imestaga kui olen supsti kusagil olemas. Suvi on. Energiat on, vaatamata kõigele. Aga eks ma pean natuke kokkuhoidlikum ka olema, sest september pole enam mägede taga ja siis lendan ma Portugali. Pilet on juba olemas. Aga ega ma ka suvel kodukanaks jää. Kui ilm soosib siis juba nädalavahetusel Grillfestil näeme. Ja laupäeval on üks mu pikaajaline lemmikbänd METSATÖLL Kentuki kõrtsus möllu tegemas, mine tea...

 Olge tuule eest hoitud!

Nädalavahetuse fotogalerii:
minu teine romaan RIST TEEL (12 raamatut) on taas minu käest saadaval...
minu kallis, kallis lapsuke..
kurgid siin ja kurgid seal...
mis siin on? teate? ausana, keele viisid alla...
köögiaken psitab läbi.. ;)
magamistoaaken paistab läbi...
elutoaaken paistab läbi...
...
Ämma küpsetatud rabarberikook maitseb alati imehea...
aias...
...
kaelakarbonaad...
kiirkurkide sissetegamise eeltööd...
see hetk kui ma küsisin Germo käest et kuidas tal tuju on ;)
naabrimees tõi Zorrole sünnaks räime...


4. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

4 kommentaari:

  1. nii tubli kallis Margit ja head paranemist!Hoidke ennast,päikest sinule ja Germole!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi, kesse kallis siin kommenteerib? Ma ei näe nime ega midagi :) Aga ikka tänan ja saadan päikest vastu!

      Kustuta
  2. Need praegused ilmad on tõesti väga salakavalad...oskasin ka endale nohu hankida...toad on vastikult külmad... aga eks elame ikka nende suvesoojade ootuses! head paranemist!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, Heli! Mu plaanid läksid täna vett vedama, ei saa vihmaga kuusekasvusid ka korjama minna :( Aga õnneks radikuliit on kadunud, tänu Elina toodud imerohule. Ehk saame täna rajale, kui vihmasadu taandub...Kallid saadame koos Germo ja Zorroga :)

      Kustuta