teisipäev, 6. juuni 2017

Mitme riigi eestlased kalli Ave juures koos


 Täna on igas mõttes positiivne ja kirju päev. Kallis Amanda, kes juba 11 aastat Soomes elab, tuli meile külla. Siis tuli Avekene ja varastas meid otseses mõttes endale külla. Olgu, olgu, tegelikult oli meil see nn kokkutulek kokku lepitud. Mäletate, et eelmisel aastal blogisin endiste Lõpekate kokkutulekust? Mina mäletan ja julgen öelda, et see blogi oli väga populaarne, ligi 2000 vaatamist!

 Ave juures terrassil olles avastasin, et meil oli "rahvusvaheline" seltskond koos. Õigupoolest elasid Amanda ja Kalvi ka kunagi Eestis. Nagu ma juba mainisin elab Amanda 11 aastat Soomes, aga Kalvi elab juba 10 aastat Hispaanias, Barcelonas. Ning enne meid oli Avel külas veel üks Inglismaal resideeruv tuttav. Ave vist tõmbab magnetiga endale rahvast kokku. Olgu, olgu, suvi on ju. Ja seda suve on täna õhtul tõsiselt tunda, igas mõttes.

 Germo on täna nagu uus poiss. Päeval sai uue soengu ja õhtuks sai temast nagu rokkar või tsiklimees, seljas Fernando Alonso pildiga t-särk ja selle peal Harley Davitsoni logodega tagi. Ja ta on ausõna ise ka uhke ja õnnelik, poseerib meeleldi.

 Amandal külas käisime ka tiiru. Me näeme veel! Ja tänu temale olen ka uue tassi omanik. Aitäh!

 Amanda, Ave ja Kalvi, suured tänud imetoreda ja sisuka õhtu eest! Jäädvustan siis selle kenasti ka fotode näol siia, et oleks olemas. Uute kohtumisteni!

Germo ja Amanda
õnnelik Germo
oodates Avet...
Germo Ave kodu terrassil
Kalvi ja Ave
Kalvi, Germo, Amanda, Ave
meie Amandal külas
Amanda kinkis Dubaist toodud välgumihkli
ja uue tassi Soomest...
"Emps, tee pilti!"


6. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar