esmaspäev, 19. juuni 2017

Jaansoni rada 42. päev


 Täna läbisime 5 km. Kuigi rajale minnes oli ilm tuuline, kippus õhk otsa saama. Meeletu janu oli ka, aga õnneks oli meil 2 pudelit vett kaasas. Nii otsustasimegi läbida oma kilomeetrid aeglases tempos, kuigi Germo kippus vahel tempot tõstma. Germo kepikõndis esimest korda plätudes, aga mina ikka tossudes. Ma kujutan ette, et mu plätud lirtsuks jalas, kuna koju jõudes viskan alati märjad sokid pessu. Aga Germo sai hakkama.

 Meie rajatamine leidis aset keskpäeval, seega oli päike kõige kuumem (mürgisem) ja õhurõhk raske. Jõe äär oli taas ujujaid ja päevitajaid täis, aga meie otsisime viludamat kohta ning tagasi tulimegi mööda Rääma tänavat, sest seal ei olnud otsest päikest, aga mu õlad ja osa seljast on ikkagi punased, sest käisin kepikõndimas suhteliselt avara dekolteega kleidiga. Aga ongi ilusam, sest siiani katab mu ihu nn joodikupäevitus (kohati valge, kohati punane), sest mina kunagi päikest ei võta, aga päike võtab higist mind rajal.

 Enesetunne on hea. Väikese iluune küll tegin, aga olen reibas ja õnnelik.

 Nädalavahetus oli kirju kuid vaatamata mõnele intsidendile siiski õnnelik. Armas Merike kinkis mulle uue tassi ka, Rootsist tõi. Üks armas tass (kruus) kollektsioonis juures.
 Olge teie ka õnnelikud!

Homme on uued tuuled tulemas.
Head kepikõndimist!

Fotod:
Germo kodutänavas (Vana-Rääma) ja sealt keerasime Aru tänavale ja rajale
Aru tn...
1 km läbitud...
2 km läbitud...
Germo
kahel ja poolel kilomeetril jõe ääres...
...
ja mööda Rääma tänavat koju...
Merikese toodud tass Rootsist
ja teiseltpoolt...
värskelt suitsutatud lõhe maitse hea 
hetk eilsest, kui mu ämm oma sõbrale pannikoogipühapäeva tegi ;)

19.juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar