kolmapäev, 14. juuni 2017

Jaansoni rada 40.päev


 Täna läbisime üle 8 km. Tegelikult oli see ülepingutamine, kuna koju jõudes olin ikka väga väsinud ja tegin lausa 2 tunnise iluune või rahvakeeli lõunauinaku. Hommikul ei ärganud ma üldse üles ja rajal olles ka justkui magasin alles.  Lisaks oli mul kuidagi raske olla, miski tekitas maos raskust ning esimese kolme kilomeetriga ei suutnud ennast "lahti" käia. Aga peale seda läks juba kergemaks.

 Peale 3 km läbimist peatusime oma lemmikpaigas ning peale pisikest puhkepausi otsustasime läbi Niidupargi Oja suunas minna. Seda me ka tegime, külastades ühtlasi Oja Comarketit, kus mina esmakordselt käisin.

 Umbes neljandal kilomeetril tegi parem puus veidi liiga, aga õnneks veidi ja natukeseks ajaks, siis valu taandus. Peale istepausi olid jalatallad ümmargused, aga siis muutusid kandilisteks tagasi :) Üldiselt me ei kaeba, need "sümptomid" käivad asjaga kaasas. Olen ikka rõõmus ja rõõsa. Üldine enesetunne on ju hea.

 No raamat astub juba müügiedetabeli 49. kohal ja ma ei saa blogimata jätta. Endiselt saate seda minu käest 15 raha eest soetada. Aitäh!

Fotod:
naabrinaine ja Germo
1 km läbitud...
üks selfi ka sekka
naabrinaine
2 km läbitud
mina sillal
Germo sillal
3 km läbitud
kepiparkla :)
puhkan jalga
Germo ja naabrinaine jalga puhkamas
suund Niiduparki
Niidupargis...
...
...
Niidumetsa magalarajoon...
teel Ojasse
Mäe tänava nurk
lõpuks Rääma tänaval tagasi
müügiedetabeli 49. kohal

14. juuni. 2017.a
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar