esmaspäev, 12. juuni 2017

Jaansoni rada 38. päev

Ülle, Raivo, Germo

 Jah, alles pool tundi tagasi jõudsime rajalt. Läbisime täna 6,3 km. Viimastel päevadel on kogu aeg kiire olnud, igasuguseid huvitavaid sündmusi ja üritusi toimub Pärnus ning need röövivad rajahetked, aga ma ei ole loobumas, ausõna mitte. Pigem vastupidi. Täna hommikul oli vaim valmis minema, aga pelgan pisut lausvihma, või õgemini pelgavad teda minu kael ja turi. Aga õnneks õhtuks vihmasadu taandus ja me saimegi rajale. Jee!

 Täna lõpuks kohtusime ka Üllega rajal. Kaua oodatud kaunis kohtumine. Millegipärast on elus nii, et kui sa üle pika aja vana tuttavat (kooliõde, sugulast, sõpra jne...) näed, hakkad teda peale seda tihedamini nägema. Nii juhtuski, et paari viimase nädala jooksul oleme Üllega lausa kolmel korral kohtunud. Alles paar õhtut tagasi käisime ühel üritusel ka töllamas. Äge! Oli armas! Üleüldse oli täna rajal palju tuttavaid, nii veniski meie 6,3 km lausa kahe tunni pikkuseks.

 Täna on ka kurb päev, Mari-Liis Napi 1. surma-aastapäev. Kui olime rajal oma lemmikkohta jõudnud ja Germo kemmergusse läks, otsustasin mina jõe ääres kallist Mari-Liisi meenutada ja uskuge või mitte, ma ei olnud jõe ääres üksinda...Oleksin kuulnud lausa Mari-Liisi naeru. Ei, ma ei hakka hulluks minema ja palavikus ma ka ei ole. Tean millest või kellest räägin...

 Väsimust üldse pole, kuigi olime rajalt mitu päeva eemal ja kartsin, et luud ja lihased on kanged, kuid ei ole siiani. Kõik on kõige paremas korras. Selg oli alguses natuke kange, aga nüüd on kõik ok. Isegi kui mu kaalunumber vahepeal seisab ma ei heitu. Tähtsam on eelkõige enesetunne ja iga samm teeb mulle ainult head meelt ja rõõmu. Mingi seletamatu energia on sisse tulnud. Ilmselt koguneb minusse, et kunagi mõne raamatuna välja tulla.

 Olge hoitud ja armastatud!

Fotod:

1 km läbitud...
2 km läbitud...
3 km läbitud...
...
minutid Mari-Liisiga....
minutid Mari-Liisiga...
Germo
pikk nina piibu täis tuhka ;)
...
...

12. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar