teisipäev, 6. juuni 2017

Jaansoni rada 36.päev. 2 kuud rajal!

vaja ju eputada enda pildiga, eksole?

  Täna, täpselt 2 kuud tagasi alustasin kepikõnniga. Õigem oleks öelda, et alustasime, kuna Germo on ka minuga alati kaasas, kuigi kepid sai ta endale alles paari nädala eest hea Ave käest.

 Läbisime 6 km. Enesetunne on ülihea. Nagu polekski vahepeal nelja nn patupäeva olnud, kui nii öelda võib. Tempo oli laes ja vahepeal tekkis isegi soov kogu Jaansoni rada läbida, aga taas suutsin ennast korrale kutsuda. Üle pingutada pole mõtet.

 Alles paranesin kaelaradikuliidist ja sellepärast panin täna rajale salli kaela, sest olen ju pidevalt kepikõndides higine ja tuul on salakaval. Tõsi küll, koju jõudes viskasin viimaseni kõik seljas olnud hilbud pessu, sest need lihtsalt tilkusid higist. Sokid olid ka läbimärjad.

 Jalutasime täna palju mööda jõekallast, lausa mööda jõe piiri ning kange tahtmine oli varvas vette panna, sest pole ju sellel aastal veel vette saanudki. Aga loodame, et ilmad lähevad ikka suvisemaks ja saab ka merevette. Jões ma ei käi, läheb liiga ruttu sügavaks ja ujuda ma ei oska.

 Peale rada käisime Germoga ennast lille löömas, ehk siis Germo käis juuksuris ja mina lasin endale kulmud pähe joonistada. Kenad ja peenikesed kulmud joonistati. Maitse asi, aga mulle üldse ei meeldi sellised paksud Brežnevi kulmud, lausa õudukad on. Ja joonistajaks on taas Evi Tallinna maantee juuksurisalongist. Mina olen rahul. Nägu on palju ilmekam. Ja Germo juuksed lasin aparaadiga päris lühikeseks lõigata, sest tal on tohutult võimas ja kiire karva kasv ning pealegi on suvi. (ei iroonitse!)

 Näis veel mis õhtu ette toob, sest väikesed plaanid on varuks.

Olge terved!

Fotogalerii:
sõuavad...
1 km läbitud...
2 km läbitud...
sild endise suusavabriku taga..
3 km läbitud...
võrratu!
vandaalid, va põrgulised, häbi on???
sinine on teavas, sinine on jõgi...
viimasel ajal väljendab Germo oma rõõmu nii...
leia pildilt vares!?
ja tuttuued, peenikesed kulmud...
täitsa ilus poiss tuli pahmaka alt välja ;)


6. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar